Mert Günok : Mert Günok için ÅŸok iddia!... - Spor - SacitAslan.com / 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde:

Her kötü gidişatın bir sonu var. Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk. Sağlam bir beşiktaş vardı neden 90 dakika sonunda mağlup olduk dersek, şampiyonlar ligi'nde küçük hatalar hemen gol oluyor. Lig maçıyla birlikte yükselişe geçmemiz gerekiyor.' dedi. Seyircimizin karşısında güzel maç oldu.

Ben bunun sinyallerini verdiğimizi düşünüyorum. Mert-Aslı Günok'un bebek alışveriÅŸi - Magazin Haberleri
Mert-Aslı Günok'un bebek alışverişi - Magazin Haberleri from i.milliyet.com.tr
Gol biraz da şanssızlık oldu, duran toptan istemediğimiz bir gol yedik. Ayağa kalkacağımızın sözünü verdik beşiktaş'ın ajax ile oynadığı maçta görev yapan mert günok, karşılaşma sonrası konuştu. 25.11.2021 · ajax mağlubiyeti sonrası konuşan mert günok, 'ayağa kalkacağımızın sözünü verdik. Sağlam bir beşiktaş vardı neden 90 dakika sonunda mağlup olduk dersek, şampiyonlar ligi'nde küçük hatalar hemen gol oluyor. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde; 25.11.2021 · mert günok, ersin'i kesti kaleyi kaptı şampiyonlar ligi için transfer edilen mert günok dün ilk kez devler arenasında kaledeydi. Lig maçıyla birlikte yükselişe geçmemiz gerekiyor.' dedi. Her kötü gidişatın bir sonu var.

06.11.2021 · fenerbahçe'de son maça kaptan olarak çıkan mert hakan yandaş, takım otobüsünde tıpkı bir dj gibi fenerbahçe marşları ve tezahüratlerı çalarak arkadaşlarını motive etti.

Seyircimizin karşısında güzel maç oldu. Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük hatalar gol oluyor. kötü gidişatımıza göre eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı sahada. English français / french español / spanish 中文 / chinese العربية / arabic deutsch / german dansk / danish dutch / nederlands italiano / italian עברית / hebrew português / portuguese россия / russian česká / czech 日本語 / japanese türkçe. Ben bunun sinyallerini verdiğimizi düşünüyorum. Ayağa kalkacağımızın sözünü verdik beşiktaş'ın ajax ile oynadığı maçta görev yapan mert günok, karşılaşma sonrası konuştu. Her kötü gidişatın bir sonu var. Kötü gidişatımızı göz önüne alırsak, eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı. Sağlam bir beşiktaş vardı neden 90 dakika sonunda mağlup olduk dersek, şampiyonlar ligi'nde küçük hatalar hemen gol oluyor. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde; Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk. Lig maçıyla birlikte yükselişe geçmemiz gerekiyor.' dedi. Gol biraz da şanssızlık oldu, duran toptan istemediğimiz bir gol yedik. 25.11.2021 · ajax mağlubiyeti sonrası konuşan mert günok, 'ayağa kalkacağımızın sözünü verdik.

24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: Her kötü gidişatın bir sonu var. 06.11.2021 · fenerbahçe'de son maça kaptan olarak çıkan mert hakan yandaş, takım otobüsünde tıpkı bir dj gibi fenerbahçe marşları ve tezahüratlerı çalarak arkadaşlarını motive etti. English français / french español / spanish 中文 / chinese العربية / arabic deutsch / german dansk / danish dutch / nederlands italiano / italian עברית / hebrew português / portuguese россия / russian česká / czech 日本語 / japanese türkçe. Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk.

English français / french español / spanish 中文 / chinese العربية / arabic deutsch / german dansk / danish dutch / nederlands italiano / italian עברית / hebrew português / portuguese россия / russian česká / czech 日本語 / japanese türkçe. Medipol BaÅŸakÅŸehir, hazırlık maçında Ajax’la karşılaÅŸtı
Medipol Başakşehir, hazırlık maçında Ajax’la karşılaştı from cdn-amk.sozcu.com.tr
Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük hatalar gol oluyor. kötü gidişatımıza göre eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı sahada. Lig maçıyla birlikte yükselişe geçmemiz gerekiyor.' dedi. 25.11.2021 · mert günok, ersin'i kesti kaleyi kaptı şampiyonlar ligi için transfer edilen mert günok dün ilk kez devler arenasında kaledeydi. Kötü gidişatımızı göz önüne alırsak, eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı. Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk. Gol biraz da şanssızlık oldu, duran toptan istemediğimiz bir gol yedik. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: 25.11.2021 · ajax mağlubiyeti sonrası konuşan mert günok, 'ayağa kalkacağımızın sözünü verdik.

Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük hatalar gol oluyor. kötü gidişatımıza göre eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı sahada.

Ayağa kalkacağımızın sözünü verdik beşiktaş'ın ajax ile oynadığı maçta görev yapan mert günok, karşılaşma sonrası konuştu. Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: Her kötü gidişatın bir sonu var. 25.11.2021 · mert günok, ersin'i kesti kaleyi kaptı şampiyonlar ligi için transfer edilen mert günok dün ilk kez devler arenasında kaledeydi. Sağlam bir beşiktaş vardı neden 90 dakika sonunda mağlup olduk dersek, şampiyonlar ligi'nde küçük hatalar hemen gol oluyor. Kötü gidişatımızı göz önüne alırsak, eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı. 06.11.2021 · fenerbahçe'de son maça kaptan olarak çıkan mert hakan yandaş, takım otobüsünde tıpkı bir dj gibi fenerbahçe marşları ve tezahüratlerı çalarak arkadaşlarını motive etti. Ben bunun sinyallerini verdiğimizi düşünüyorum. Lig maçıyla birlikte yükselişe geçmemiz gerekiyor.' dedi. 25.11.2021 · ajax mağlubiyeti sonrası konuşan mert günok, 'ayağa kalkacağımızın sözünü verdik. Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük hatalar gol oluyor. kötü gidişatımıza göre eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı sahada. Seyircimizin karşısında güzel maç oldu.

25.11.2021 · ajax mağlubiyeti sonrası konuşan mert günok, 'ayağa kalkacağımızın sözünü verdik. Kötü gidişatımızı göz önüne alırsak, eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı. Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük hatalar gol oluyor. kötü gidişatımıza göre eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı sahada. Her kötü gidişatın bir sonu var. Ben bunun sinyallerini verdiğimizi düşünüyorum.

Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk. Mert Günok, Aslı Dalgalıdere ile niÅŸanlandı | ÅžipÅŸak Haberleri
Mert Günok, Aslı Dalgalıdere ile nişanlandı | Şipşak Haberleri from im.haberturk.com
Ben bunun sinyallerini verdiğimizi düşünüyorum. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde; 25.11.2021 · mert günok, ersin'i kesti kaleyi kaptı şampiyonlar ligi için transfer edilen mert günok dün ilk kez devler arenasında kaledeydi. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk. Her kötü gidişatın bir sonu var. 25.11.2021 · ajax mağlubiyeti sonrası konuşan mert günok, 'ayağa kalkacağımızın sözünü verdik. Lig maçıyla birlikte yükselişe geçmemiz gerekiyor.' dedi.

24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde;

English français / french español / spanish 中文 / chinese العربية / arabic deutsch / german dansk / danish dutch / nederlands italiano / italian עברית / hebrew português / portuguese россия / russian česká / czech 日本語 / japanese türkçe. Seyircimizin karşısında güzel maç oldu. 25.11.2021 · ajax mağlubiyeti sonrası konuşan mert günok, 'ayağa kalkacağımızın sözünü verdik. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: Kötü gidişatımızı göz önüne alırsak, eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı. Lig maçıyla birlikte yükselişe geçmemiz gerekiyor.' dedi. 25.11.2021 · mert günok, ersin'i kesti kaleyi kaptı şampiyonlar ligi için transfer edilen mert günok dün ilk kez devler arenasında kaledeydi. Gol biraz da şanssızlık oldu, duran toptan istemediğimiz bir gol yedik. Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk. Ayağa kalkacağımızın sözünü verdik beşiktaş'ın ajax ile oynadığı maçta görev yapan mert günok, karşılaşma sonrası konuştu. Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük hatalar gol oluyor. kötü gidişatımıza göre eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı sahada. 06.11.2021 · fenerbahçe'de son maça kaptan olarak çıkan mert hakan yandaş, takım otobüsünde tıpkı bir dj gibi fenerbahçe marşları ve tezahüratlerı çalarak arkadaşlarını motive etti. Her kötü gidişatın bir sonu var.

Mert Günok : Mert Günok için ÅŸok iddia!... - Spor - SacitAslan.com / 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde:. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde; Lig maçıyla birlikte yükselişe geçmemiz gerekiyor.' dedi. English français / french español / spanish 中文 / chinese العربية / arabic deutsch / german dansk / danish dutch / nederlands italiano / italian עברית / hebrew português / portuguese россия / russian česká / czech 日本語 / japanese türkçe. Ben bunun sinyallerini verdiğimizi düşünüyorum. 06.11.2021 · fenerbahçe'de son maça kaptan olarak çıkan mert hakan yandaş, takım otobüsünde tıpkı bir dj gibi fenerbahçe marşları ve tezahüratlerı çalarak arkadaşlarını motive etti.